Onödigt

haha lite kul. det känns som att man tjänar på att få rabattkuponger men det gör man egentligen inte. det får en bara att handla saker. "eftersom det tjänar jag på, jag har ju 20%?" typ.

Fick ett häfte från strömpilen med massa olika rabatter. Tex.

10% på din sko
20% på apoteket
40% på dressmann
50% på hemtex
20% på kicks
20% på mQ
20% på veromoda
25% på lindex

Såå nu blir det en massa onödig shopping igen ;p





AWSOME

IKEA PÅ LÖrDAG! Kung !!

Man får väl gratulera!

Tobias har fått jobb i umeå i 2 månader till att börja med. Awsome !
 You made my day!

har nyss ätit middag, idag bjöd jag mig själv på fläskfilé ! Riktigt gott. Kan ju nästan kalla mig mäster kock!

Snälla pappa ska skicka upp Tv hyllan jag skrev om tidigare. och så skulle han skicka upp utemöbler till balkongen så man kan sitta där ute. LÄNGTAR! Fast hur ska de gå å skruva upp utemöblerna med endast skruvmejsel? det kommer ta flera timmar så seg som jag är. Hjälp sökes. eller skruvmaskin sökes..!

funderar på att dra en bio ikväll? vills se Vampyrer suger ! någon som har sett den? haha jag hoppas at de är skit rolig !! Fast helena hade den på datorn. så man kanske ska se nått annat på bio ?


Det var jätte länge sen jag la upp några nya bilder. men de t är ju så att jag har tappat bort kamera sladden så jag kan inte föra över några bilder. vilker är väldigt tråkigt. har ganska många roliga sommar bilder+ från studenten!

Puss E.


shopping again

Köpte svarta stövletter på tradera igår, awsome!
SVARTA STÖVLETTER STL 37SVARTA STÖVLETTER STL 37
och i torsdags köpte jag dessa bruna på hm.

lägenhet

HAllå. sitter i lägenheten nu och är tok nöjd ! det kommer bli hur fint som hellst!! HIHIHIH. Nöjdaste !

va ska mna hitta på nu då ? Ingen tv eller nått än! Drygt ;p hehe, i morgon ska vi psringa på stan å inhandla lite "bra ha prylar" . Alltid lika kul.

PUSsss

Lördag och längesen

Längesen jag skrev, har varit fullt upp sen jag kom hem.

Idag kom iaf helena från dorotea och vi for å beställde nya tapeter till hela lägenheten. TACK THOMAS!
Det kommer bli super fint. hellst nu när vi ska få ta mammas ek-säng + sängbord. så kommer sovrummet bli super mysigt.

Jag kastade ju mitt gamla tv bord för de höll på rasa. Så jag hade tänkt beställa ett nytt från ikea. Emma H hade ett sånt i lägenheten som hon tippat åt sidan och satt korgar i(den stora). Jätte snyggt! så dessa ska jag beställa om jag inte snart åker dit.
EXPEDIT Bokhylla svartbrun Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 149 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg  BRANÄS Korg  Bredd: 32 cm Djup: 35 cm Höjd: 32 cm  EXPEDIT Hylla svartbrun Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 79 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg


Shopping

I måndags fick jag och mamma iaf ett par shopping timmar vilket blev detta resultat.

Från HM.
+ Skjorta, två mössor & ett bälte.

Från Gina blev det en svart kort jacka. Och på rut m.fl blev det två par jeans.

Och på Lindex hittade jag två jätte fina väskor. Sen hittade jag förstås lite annat roligt. :)

Godnatt :-)

Aug. 18, 2010

Fy vilken jobbig dag detta varit.

Idag när vi flyttade alla mina grejer till lägenheten från Kent mammas lardugård garage, Så upptäckte vi att vissa grejer börjat möggla ! Eftersom det varit rötmånad har det gått i en hisklig fart. Så en säng var vi tvugna att kasta bort. den hade totalmögglat under. Som tur var kunde vi rädda resten av sakerna. bordet och stolarna hade det börjat bli lite yt-möggel på, men med möggeltvätt fick vi bort det.

Så idag har jag och mamma spenderat hela dagen genom att Tvätta ALLT som var av tyg. Och diskat upp varie minsta pryl i hela lägenheten. Men nu är vi äntligen hemma i vilhelmina igen. Mycket skönt !


2010-08-15

Håller på att packa för fullt ! haha men det går inte speciellt bra. Måste ha två handbagage. Tur att LV väskan är stor !

Har ju varit på ikea, och jag kan inte ta med mig hälften av grejerna hem ? Trist.men det är inte varje dag man har ett diskställ och en strykbräda i väskan. Hah.

Nu längtar jag super mycket tills vi ska börja flytta in i lägenheten. det ska bli jätte kul. Lägenheten är ju jätte stor, 65 kvadrat så det räcket gott å väl till för mig och helena. kommer bli snyggaste lägenheten i stan när vi är färdiga! :)


Höst shopping från hm


Jag Äääääälskar höstens kläder, speciellt i år. Hur mysigt som hellst. Och färgerna är ju helt underbara.

Nordstan

Blev grymt besviken på dagens shopping ! hittade nästan inget roligt alls.
Men ett par vita höga skjorts från weekday fick följa med hem, och två små väskor från kappahl och ett beige-rosa linne från rut m.fl. :)

Har nyss kommit hem från en underbar middag hos Jocke och Vivvi. Som även Karro följde med på.
Så nu blir det den efterlängtade sängen och kolla på lite On tree hill.
Godnatt alla !

Läntar grymt mycke tills på Måndag då jag är hemma i Umeå.

Godmorgon

Godmorgon allihopa, snart ska jag och karro åka in till stan och shoppa :-) Awsome !


Jag saknar



Vi fick gäster ikväll så snart ska vi äta tacos, I am starving !

tradera.se

Klicka för att visa Megabild!Klicka för att visa Megabild!Klicka för att visa Megabild! svarta skoletter vox strl 37

vann lite auktioner på tradera för inga pengar alls. helt OK!


13 augusti

Godnatt Sverige!

Det var jätte länge sen jag sist skrev, tänkte försöka börja blogga igen. vi får väl se hur länge det håller den här gången.

Jag har nyss kommit hem till göteborg från 3 soliga veckor i utlandet. har hunnit vara i 5 länder! Tyskland Italien Kroatien Slovenien och österike. Resan var jätte skön! är faktiskt ganska brun också. det har varit kring 30 grader varmt. oftast över 35! egentligen aldeldes för vamt för mig men med Kroatiens underbara vatten har det gått bra.
 

Det har inte direkt varit någon shopping-resa som det annars brukar bli när jag åker någonstans. Men 3 par skor och en väska fick följa med hem. Jag ska ta tillbaka den missade shoppingen genom att åka in till stan på lördag. Awsome ! jag tror jag har svart bälte i shopping. RIKTIGT ILLA !

Saknar alla hemma jätte mycket ! framför allt Tobbe. På måndag morgon går flyget till umeå så jag är snart hemma igen!

Hmm.. funderar på det här med "bloppis". Har hur mycket kläder som helst som bara ligger, riktigt onödigt. en del grejer har till och med prislappen kvar? Tradera är så tråkigt, det tar sån tid att lägga upp alla kläder. Fast jag tror inte det kommer funka med bloppis för mig då man snittar kring 30 läsare varie dag, Ha ha. men man kan ju alltid försöka! Någon som tror att det funkar?

Klockan börjar närma sig halv 4 så jag borde lägga mig.. Godnatt !