Suck..

Sitter och tittar på the vampire diaries, för er som inte har sett det så är det sjuuuuuukt bra. Är inne på 2a säsongen och jag är helt fångad. har ett avsnitt kvar att se och sen får jag vänta tills på torsdag.

Förövrigt så sitter jag och tok längtar efter sommaren och alla härligheter som väntar. Kommer bli ennu en bra sommar med myycket mycket roligt. Men det känns som att jag längtar efter något som aldrig tänker komma?
Är mycket sugen på sommarkläder! Allla dessa underbara klänningar, löööv it !
Är också mycket sugen på beställa lite klänningar från forever21 ! Men det får vänta ett par månader ;)

hade tänkt åka till stugan i helgen.. men så blev det inte. Så istället funderar jag på om man ska elda i badtunnan å dricka ett par öl? det lät mycket bra. Ska se om fler är lika sugen som jag. I damn hope so!

egentligen hade jag planerat in lite skoljobb. men det får vänta tills i morgon, för nu tänker jag göra varm oboy med mini marshmallows och vipps grädde!



Tjing ! Eller godnatt.

Sitter hos A och tittar på beck. Är sjukt trött! Vi va ute på en skoter tur idag. Så nu tänker jag sova. Godnatt!

¨Godmorgon!

Måste påpeka att jag hatar att vi har idrott på fredag morgon. För då är det ju ingen ide att sminka sig eller klä sig hemma. men på fredagar så vill man ju vara fredags fin? Och när ska man hinna sminka sig och fixa håret?
jag menar, sminkar jag mig och fixar mitt hår så ser det ju endå knasigt ut efter idrotten.

Så nu ser jag ut såhär! osminkad och med mjukisbyxorna på.


GE MIG !

jag och Helena gick till coop och HM idag. hittade dena underbart snygga blus på hm, och den satt skit snyggt på! Den ser mycket bättre ut när man har på sig den är vad den gör på bilden. Det var verkligen Kärlek vid första ögonkastet. ♥Känner mig helt tagen! Så nästa vecka tror jag att jag tänker köpa den.




Mäster kocken H !

Helena till pankakan: Skit jävla äckel pankaka jävel!

Jag börjar asgarva och kollar vad hon gör. Och inte konstigt hon blev så arg då alla pankakor ser ut såhär!


H&M

Kan inte bestämma mig vad jag tycker om HMs sommar kläder? Längtar tills dom får in mer sommarkläder, undra om dom kläderna följer samma tema som dessa ?



Godmorgon!

idag är det onsdag, veckan bara springer förbi! Snart är det fredag och då åker jag hem till A. Mysigt!♥
har absolut inga planer för helgen, kanske lite skoter om vädret tillåter?

Har sovmorgon till 10. Skönt! ska slänga i mig lite frukost och kliva ur morgonrocken. Bussen går om 30 min! 
Ha en bra dag, för det ska jag ha. Nadja Kalle åsa och wilma kommer til stan idag. ska träffa dom kl 2 då jag slutar.

TJIIIINGG!!


Målat.

Fick för mig att måla i akryl på playwood skiva förra veckan i skolan. Den blev dockjätte sne, hah. texten är väldigt svajjig. Bortser man från allt som är snett så blev den ganska okej. funderar på sätta upp den hemma i vardagsrummet! :) Tog bilden då tavlan stog upp och ner, därför ser det lite konstig ut!




Renovering!

Hemma i huset så har våran toalett nere alltid varit jätte tråkig, det var orange melerade väggar! inte så häftigt kanske..

Så jag och Nadja fick för oss att måla om, först blev den vit. Vi målade också om taket och fönstret ( fönstret var gult innan, inte så stiligt) när vi endå höll på. detta resulterade i något som såg ut som en mentalsjukhus toalett. den blev väldigt obehaglig!

Så vi hittade en ljusgrå färg i källaren och testade den. och det blev jätte bra! Nu är toaletten ljus och fin! Blev såå mycket snyggare än innan.

Funderar på måla om toaletten uppe också! den målade jag förra vintern i en jätte läskig färg. Magma hette den tror jag. den är lila guldig. förstår inte hur jag kunde göra den lila?! Huvvaa. så den kanske också får bli ljusgrå. Om jag får lust någon helg. Nadja, vill du hjälpa mig ? ;)

kunde inte riktigt fånga toan på bild, den är sååå mycket finare egentligen :) Jag har inte min egen dator just nu, den är inne på lagning så jag har inga "före" bilder att visa er.




Är så SJUKT trött hela tiden! Jag förstår inte hur jag kan vara så totalt död. jag sover minnst 7 timmar varie natt, så jag får endå bra med sömn på nätterna. När jag kommer hem från skolan så lagar jag middag och sen somnar jag framför tvn, sover minnst två timmar. Och jag somnar nästan varie dag på skolan också? idag sovde jag tex nästan hela matte lektionen, och igår sovde jag halva bilden.

Det känns som att Järn/blod värdet spökar igen. 7an till 9an så låg mitt värde på ca 60, och det ska egentligen  ligga på minst 120-130.. då kännde jag mig ungefär som jag känner mig idag. så jag måste fara på sjukan och kolla! Hoppas det är okej, annars måste man äta en massa tabletter. fick ju äta ca 5 per dag förut.

Mummms..!



Längtar tills serien börjar igen! Undra om det kommer bli en 5e säsong ? HOPPPPPPAS!
Sen lägtar jag till one tree hill börjar igen också.

Godmorgon! underbara söndag

Sov till 11. Fast vi låg kvar i sängen tills halv 12. Sen blev det brak frukost med ägg & bacon och nybakat bröd.
Har klippt Eddie runt nosen så han ser något! klippte även runt tassarna, dom ser jätte småa ut nu. Söööt babyn min!

Nu ska jag och Eddie gå och möta Nadja sen ska vi hjälpa mormor att hänga upp alla bilder till släktträdet hon fick i julklapp. Kan lägga upp en bild på det till veckan.

Tjiiinngggg. i löööööv you. Pusss


Vill tattuera mig!

 skulle vilja ha den sista fast i samma stil som . kärlek .


Don't dream it. Be it.



Gokväll!

har varit så sjukt trött hela veckan, kan inte förstå varför? det är rena döden! har endå haft sovmorgon till 9 tre dagar nu? men endå har jag försovit mig och vaknat 10 min innan bussen går..! Suckkk...

Jag och Helena har nyss städat heeela lägenheten, eller mest Helena. jag har iaf gjort våfflor! Eller smeten, ska vänta tills Jessica slutar jobba, då ska jag börja grädda! sen middag idag.

Sen kommer mamma snart, snart å snart.. hon åkte halv 6, och de tar ju mamma säkert tre timmar att köra hit ;b

Snart är det helg, och det betyder Vilhelmina. tycker det är jobbigt att åka buss framåtillbaka varie helg men jag har som inget att stanna kvar för här? Är ju inte så jag kan ju endå inte gå på krogen med Jessica. trååkigt! Men snart :D eller rättare sagt om 4 månader. då kan jag gå på krogen. och tiden går så sjuuukt fort! håller ni inte med. jag tyckte att det nyss var julafton. och det är redan 1 månad sen. tiden går fort när man har roligt! den 22 Maj då smäller de. Jippiii, jag längtar! Fniss.

Bestämde mig endå för att jag skulle till hotelle på www. hah, vi får se hur det går med det! Förra www så var jag faktiskt där! :) hade fruktansvärt kul förra www! Hoppas denna helg blir lika awesome! 

 Nu ska jag kika på the modern family tills jag ska börja grädda våfflor.

Saknar mina kära vänner frida och nadja just nu. Så jag skickar en puss till dom
Snygg brulla!


kanske dags för ett inlägg. vad säger ni om de ?


Som ni ser så har jag hunnit ändra hårfärg! Tonade det brunt, tror iaf att det var en toning. Hoppas på det (?!) annars blir det jobbigt till sommaren då ska jag slinga tillbaka det till blondt. Jessica ska få slinga det brunare i veckan, tycker det är så tråkigt då man har samma färg i hela håret.


har ni sett vilken liten sötnos! Fick den här lilla prinsen och hans föräldrar på besök för någon vecka sen. Mysigt! Rasmus fick sina försenade julklappar av " Tant Karin & Tant Emma". Känns lite wierd att bli kallad tant.. gud vad kul när han lär sig prata, om han säger tant Emma!  Mamma mirja hade stooor mage och snart kommer deras andra lilla skrutt. underbart, jag längtar också! Då blir jag tant Emma igen. Om ni har missat hennes blogg så har ni den här  www.rasmusmorsa.blogg.se . Fick ett jätte fint halsband av Mirja i julklapp också, det ser ut som en karamell! man vill nästan ta en tugga av det.


Har också hunnit köra en del skoter i vinter! Och jag har spenderat mycket tid med mina kära kusiner, Vilket är Underbart! Och sen måste jag säga puss på Andreas, som också är underbar! ♥ Känner mig väldigt lyckligt lottad som har alla dessa underbara mäniskor runt mig.


Träffade Marta och Mindy igen, hon växer ju som bara den! Men oj oj oj vilken snäll tjej hon är :) Lovellyyy! precis som sin mor. Blev inga bra bilder, ville inte störa henne med blixten. 




Nu kallar sängen! det är ju faktiskt en dag i morgon också. GODNATT! 
 

:)


Nyår! Bättre sent än aldrig.. visst ?




Här får ni några nyårsbilder, min dator har gått sönder. kan lägga ut fler bilder när den blivit lagad!

Hade en jätte bra nyår! Den firades både på hotell vilhelmina och i kittelfjäll. hela familjen hade bokat bord och spa på hotellet. Thomas hade till och med hyrt tre hotell rum! lite lustigt.. eftersom vi bor tre lycktstolpar upp :p kan inte alls klaga på hotell sängen, eller frukosten! haha..

Vi åt god middag och hade det väldigt mysigt då vi trängdes i hotellrummet efter spaet då alla skulle sminka sig i den enda toan som fanns på rummet. 5 tjejer på en toa! det gjorde vi bra.. jag och Cecilia lämnade middagen vid 9 för att bege oss mot kittelfjäll! Vi blev 2 bilar som åkte. Vi kom inte iväg förns säkert halv 11? Såå vi hann inte till kittel innan tolvslaget! Så vi firade det med raketer och skumpa i en parkeringsficka 3 minuter från kittelfjäll! Det låter ganska lamt.. Men 12 slaget var awsome med underbara människor. Kunde inte haft det bättre! eller jo faktiskt, ville ju såklart ha en nyårs puss av Andreas. Men det fick jag senare, eftersom han redan va i kittel.

Kittelfjäll var trevligt, med roligt folk. och inte så roligt folk ;p Kl halv 6 på morgonen släppte Jens av mig vid hotell vilhelmina igen där jag fick en underbart god natt sömn med min bästa kusilur Nadja!

Nu ska jag hoppa i duschen och sen bege mig mot stan, är ledig idag ! mycket skönt!