Göteborg



Sitter nere på rummet nu, håller på packa om väskan nu. För i morgon kl 9 åker vi hemifrån, och planet går 10.40 till London! AWSOMEEE, fast det dryga är att vi måste checka in 10. så nu måste vi sitta å vänta på flygplatsen.
men man kan inte få allt här i livet!

Det känns så otroligt kul att åka iväg, jag har ju rest jätte mycket. Åker ju minnst två gånger om året. Ibland blir det fler gånger. men vi åker alltid på solsemester. och det är ju självklart jätte härligt. Fast jag har rest mig less på solresor. Kan de va så illa? Så det ska bli så sjukt kul att göra något som inte innebär sola sola sola! :)

Det fanns internet på rummet, så jag ska försöka skriva lite och lägga in bilder! vi ska bo på HOTEL HOLIDAY INN OXFORD CIRCUS. Mysko namn? googlade och det låg jätte bra, väldigt nära till tex oxford street.

Fredag och Göteborg!

idag är de Fredag, åker till Göteborg ikväll. Tror flyget går 19.40.

packade igår, och det gick ovanligt bra. Tog inte med mig lika mycket kläder som vanligt. fylld bara halva väskan! så nu kan jag shoppa en halv resveska om jag vill ;)

Bakade bröd igår ! Skulle göra Mirjas fil/sirapslimpa igår! Men han ju inte få hennes recept så jag tog ett annat.
Det luktade verkligen JÄTTE illa, smeten alltså. Men brödet blev jätte gott ! Förutom att Jeff å Jessica råkade lura mig att ha på för hög värme. men det gjorde inte så mycke, smaka bra endå! som tur va :)

Så nu sitter jag och fikar nybakat bröd med ost och Oboy. Toppen frukost, brukar vanligtvis inte äta något på morgonen. Bussen gå om 10 min, måste rusa! Hööres!

Gårdagens shopping!

Hand och nagelbands kräm H&M ( älskar det lilla formatet) 19 kr
Lipgloss från H&M 9.90 kr
Tröja med stenar BikBok 149 kr
T-shirt med transparant framsida BikBok 99 kr
Tub-Sjal från Ginatricot 129 kr


Hemma hos mig..

Här är ett par bilder i lägenheten. Ska lägga upp fler. håller fortfarande på sätta upp grejar på väggar mm. Så de får ni se när det är färdigt :)



Har bytt hatthyllan, förut satt det en jätte ful i trä.



Har satt upp denna lampan ovanför köksbordet. Förut hängde det en ljuskrona, den var iochförsig väldigt snygg. Men det är ju skönt att slippa tända lysröret, det är så himla äckligt ljus i dom.



Mitt lilla medicin skåp, vill ha ett större. sakerna trillar ju ur då man öppnar det!




Från balkongen, ner på västra ersboda centrum. På bild 1 ser ni den otroligt fula kyrkan.

Godmorgon

Tog lite kort på lagenheten igår! lägger upp dom senare, ta gärna och kika in då ;)

Ps. I love youuu! ♥


Stugan

Glömde tyvär min kamera i Jockes bil på lördagen så det blev nästan inga bilder. Nadja tog därimot massa kort! ska ta dom av henne sen och då kan ni få se dom också :)

hade iaf en toppen helg! det kunde inte bli mycket bättre, och Nadja var underbar, frukosten stod på bordet varje morgon! Puss, I love u! ♥


Vill ha

Idag blir det shopping med Jessica! hade tänkt inhandla en eller två tavellister och sätta upp i köket. Har tre träspeglar från IKEA med jätte tjock ram. hade tänkt måla dom vita och sätta upp där. tror det kan bli bra.  Och jag tänkte köpa något fint ord i trä på blommona hemma i vilda villis.



Skulle vilja ha "smaklig måltid på väggen också"


Nu ska jag ta bussen till stan och möte Jessica, då blir det kanske lite shopping ? ;)

Vann nyss dessa på tradera

Kung, nu är jag glad. Köpt två par skor denna veckan :)
Converse all star size 36 (high)

Godmorgon

Godmorgon :) I morse var det sjuuuukt jobbigt att kliva upp, och det hjälpte inte när jessica låg brevid och sa hur skön min säng är..

Men nu är jag uppe! Bussen går om en kvart, gillar inte att fika på morgonen (inte mackor iaf) så det blev varma koppen med ost & broccoli smak. Bra och enkel frukost :)  

nu ska jag klä mig! Hööres

Hjälp


Tradera

Skinnklänning från HM Skinnklänning från HM
Hittade en skinnklänning på tradera. Hur ballt är inte de?
den här ska jag lätt buda på! den går ut denb 27e.

Päls från VILA
Ska även buda på denna, Hur mysigt skulle det inte vara att sitta framför brasan i mina rosa flanel pyamasbyxor och denna mysiga päls-västen? Lovely!

NY väska,portfölj ÄKTA LÄDER,laptop ZARA!!!VINTAGE PORTFÖLJ/VÄSKA LAPTOP LÄDER/SKINNVintage brun skinn väska INDISKA messengerFin Vintage Svart Skinn Väska Portfölj Indiska VACKERT SKINN VÄSKA i ÄKTA SKINN med guld detaljer

Och vad tror ni att ha någon av dessa som dataväska? Finns massa olika modeller på tradera. Älskar att väskorna är i skinn! gillar dena 1a och 2a mäst. Den första är från ZARA och de andra är vintage.



Är i starkt behov av ett par svarta skinn stövlar också. ska se om jag hittar två par, ett par med foder och ett par utan foder.

Svarta  stövlar i äkta skinn från BRONX strl 37Svarta  stövlar i äkta skinn från BRONX strl 37Svarta overknee stövlar/Boots/Skinn/Höst/Mode/Trend/Stl 37VINTAGE-Skinn Stövlar ÄKTA BALLY  fodrade ÄKTA SKINN LÄDER Trendiga knähöga boots storlek 37 i ÄKTA SKINN

I ♥ TRADERA

Och skorna är mina!

Fick dom för ynka 280 kr! plus 85 kr i frakt. Nu blev jag glad, och de sitter aldrig fel med ett par nya skor.
 Får se om jag ska köpa mig ett par vita och/eller svarta converse i veckan.Boots, kängor, stövletter, stövlar med snörning, ankelboots

Snart blir det mysfika ! Jessica kommer och sover hos mig inatt :)

Tradera

Boots, kängor, stövletter, stövlar med snörning, ankelboots

ska buda på dessa, hoppas dom inte gå långt över 500 kr. Auktionen är slut om 3 timmar. Ni får veta sen om jag vann dom eller inte. Hopppaas :)


Ps i love you

Har nyss sett på Ps I Love You. Sååå tråkig film. halv sov genom hela.
Hur kan man tycka detta är en snyft film? På snyftskalan får den en 1a?


Snart fredag!

det blev inga converse idag, hittade inga vita i min storlek! så jag ska beställa från tradera tror jag :) hade visst strl 3.5! motsvarar svensk 36a. Trodde jag hade 4(37) Tur jag prövade ett par då.

Sitter och dricker en kopp te, har nyss pratat med Jessica. Hon är kung, vi är kung ! :)

Har äntligen packat väskan inför helgen + pluss att jag har rensat garderoben igen. Mamma hade någon kompis vars barn ville köpa mina gammla kläder. Fick 2-300 sist hon kollade genom mina utrensade grejer. Så jag ska ta mig en kik hemma också. Har massa gamla kläder på vinden också. Skönt att bli av med dom. det innebär ju att jag kan köpa massa nya kläder att fyla upp min garderob( tror dock inte den behövs fyllas) men skor å kläder kan man inte få för mycket av. Visst ? ;)

I helgen blir det stugan, SÅ himla härligt det ska bli. Eddie får också följa. Hoppas han inte vuxit nått den här veckan! vill aldrig att han ska växa upp. han är ju så liten å go nu. ♥

Tänkte ta 12 bussen hem i morgon. Gör en liten fuling å skiter i sista lektionen. så är hemma halv 5. Så då tänker jag hälsa på hos Mirja en sväng, så jag får mysa med Rasmus å så får Mirja mysa med Eddie. bra byte va? ;)

Vem kan inte motstå dessa gobitar?

Gillar!


Me Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COM


Sitter och kladdar på bilden.



Tur att man är snygg...not





haha herregud, snyggt? Javissst! Ska följa med Danne på MQ ikväll och va smakråd. Jag lovar att jag hittar massa som jag bara måste ha. Med tanke på att det är rea å allt. det kostar 100 kr att gå in där ikväll. så då måste man ju bara hitta något.

Ska köpa converse till Mirja idag, funderar på att köpa ett par till mig själv också. Och jag vill ha vita i skinn, inte tyg. ? Sluta 3, ska fara å kolla på stan då :)

Veckans shopping


Jeans (med skinimitation fram)  och armband från Kappahl



Beställde massa ljuslyktor från IKEA, plus lampan att ha i hallen.

Dagens Outfit


Gubben i lådan


Lyrics | Daniel Adams-Ray lyrics - Gubben I Lådan lyrics

Snygg i grått?

Det gråa syns dåligt på bilden, men jag lovar. det ÄR grått :)
Blir omfärgning på Måndag. Tur att jag har jessica som hjälper mig!

haha inte dom snyggast bilderna, men de dduuuug !


Herregud !

Är så glad för Martina och Mathias! Föräldrar om 10 dagar.. Puuuh, kan knappt fatta?
Och en liten tjej, underbart! Måste springa på stan och leta nått pyttelitet och jätte gulligt !
eller alla lär köpa nått litet å rosa så jag kanske borde köpa något större å fräckt ?

jag längtar tills jag kommer hem från lovet! då ska jag hälsa på dom direkt!
Och simone ska ha om en månad, underbart!
Hoppas att jag blir den första dom ringer när dom behöver barnvakt.


Grått..


Hahaha, jag fick grått hår igår ! det är verkligen jätte grått. Försökte ta kort på det men blixten gjorde så att det såg guldaktigt ut. och utan blixt så ser de bara blondt ut. Så de blev inge före/efter kort.

Så idag måste jag färga håret igen. Funderar på mellan brunt eller ljus brunt.
Vad tror ni om det?


Jag vill hem till Eddie



i helgen blir det antagligen stugan. Då ska han få följa med :)
Åker vi så blir det Jag Andreas Nadja Anton Cicci Julia och förhoppningsvis Frida ! kanske någon fler också.
  Å puss på Frida


Strax lunch.

Efter skolan blir der RAVE med Jessica! slingade håret förra veckan, och det blev verkligen jätte ljust. Färgen blev bra men jag gillar inte när det ser onaturligt ut. skulle vilja försöka få ner "ljusheten" lite. göra det naturligare. ska gå till frisörn och fråga vad jag ska göra. Eller så går jag på Kicks. men vad vet dom egentligen? Såå, om det blir någon färg ändring på håret ikväll kan jag lägga upp före/efter kort.

Blev jätte sugen på äta kina mat ikväll? kanske köra en take away eller så gär jag egen wook.
Fast jag är också sugen på att göra pizza hemma. för det är också jätte gott.



Uhh, god mat idag? Korven brukar vara grön/grå..

 

Tisdag

Korv med makaroner

 

Vegetarisk Chiligryta

Vegan Chiligryta


Måste bara tillägga att jag älskar min skola! tex imorse spelade musik3orna Jazz på lilla scenen i fiket. Underbart, man hörde musiken i hela skolan :)


-Nu ska jag kolla på O.C!


:)

bloglovin
Klicka på tornet och följ bloggen via blogvin :)

Lite hyllor är uppe.


Hallen

Sovrummet ovanför sängen.
få se om jag får upp hyllorna till vardagsrumme också ikväll kanske. sen måste jag köpa fler tavellister! behöver till vardagsrumme och till köket. 2 svarta å 2 vita skulle vara great!

Puss


Muuusik!


Eddie!

I'm in LÖÖÖÖÖÖÖÖÖVE! Eddie är helt underbar! har haft med mig honom nästan överallt hela helgen.

I lördags fick han följa med på stenmans, när vi gick dit fick han sitta i väskan ;) fast hem fick jag ha han under jackan. om jag kommer ihåg det så ska jag lägga upp bild på det!
Sen tog vi en biltur på lantmanna, fast han fick stanna i bilen med Andreas.

Å idag när vi skulle åka på banken så la jag Eddie i hans korg, men han sprang efter mig ut. Jag gick tillbaka med han säkert 3 gånger, Så tillslut fick han följa med endå. så idag har han han fått hälsa på hemma hos både mormor å andreas. Å inte ett ljud säger han? han har ju blivit dragen fram å tillbaka hela helgen. och mamma hade sminkparty hemma igår å han verkar älska all uppmerksamhet. Han är så underbart snäll, allt går jätte bra! tror inte han kunde fått ett bättre hem, tror att han trivs jätte bra.
 och igår va Mirja nicklas å rasmus och hälsa på, och Eddie älskade att busa med Rasmus.

och han är en riktig latmask! han älskar golvvärmen i köket kan jag lova!

Nu ska jag packa väskan tills i morgon. Bussen går kl 6. OOyheea, skönt? NOT


Snart fredag

Snart är det fredag! Jag vill hem hem hem! NU..!
Hittade nästan inga grejer till hunden, ska kolla hemma på lantmanna också, sen det som inte finns där ska jag köpa i umeå.

Hittade varken ett bra litet koppel eller något bra halsband. Kanske skulle få ett halsband av Jessica, ett vitt med guld-nitar. När han har vuxit påsig lite ska jag köpa ett jätte snyggt halsband åt honom! Hittade ett svart med MASSA strass-stenar idag.( inte samma som på bilden, hittade inget likt. men detta får duga)
Se hela bildenSen Köpte jag nån bit-ring och en klo klippare.
Å en stickad tröja åt han, så han inte fryser nu när snön börjar komma.
sen ska han få en liten overall till vintern. Sött, å varmt för han.

Hoppas han gillar att åka skoter ?

torsdag

Bra dag idag! Emil komme å satte upp fler hyllor, har två kvar som vi ska ta nästa vecka. Blev jätte snyggt, få se om jag hinner ta något kort på det sen.

Vilken snöstorm det var i morse ! det gillar vi, hoppas på snö nästa helg så man kan fara till stugan och lossas som att det är mitt i vintern :*

Är hemma hos Jessica nu, senare ska vi se om vi hitta några grejer till hunden. den kommer till helgen, en jacka skulle ju vart bra med tanke på vädret. Eddie fick han heta, den vi köpte den av kallade han för Eddie så vi kör på det namnet :)




London

Underbart ! det blir en långweekend till london på höstlovet ! 
Då ska vi besöka Madame Tussauds, häftigt med vaxmuseum!

Jag vill åka nu!


Lite synd att jag är borta hela lovet, men det kommer bli jätte kul att åka till pappa också, träffa småbröderna lite ! Jag träffar dom ju så sällan. Väldigt synd.

Men samtidigt hade det varit skönt att bara vara hemma och mysa :*
Fast jullovet är ju inte så långt efter höstlovet, Längtar SJUKT mycket till jullovet.




Tur att vi är snygga!


Duktig jag känner mig !

Känner mig sjukt duktig faktiskt, ska stor städa lägenheten! Det behövs kan jag säga.
Är endå nöjd över mig själv som städar ofta, för ett par år sen om jag bott själv hade det jämnt varit stökigt och dammigt. Men nu klarar jag inte av att leva med smuts å grejer över allt. Visst, nån dag är det okej. är inte de ett framsteg?
Och disken, fattar inte hur man kan leva när der är ett helt berg på diskbänken?

tycker inte ni att det är helt underbart när man kan sätta sig i soffan på kvällen då det är nystädat och luktar rengöringsmedel? Lovelyy, och en kladdkaka på det och massa ljus så kan de inte bli bättre.

Å ikväll sku Emil komma å skruva upp alla hyllor och tavellister ! SKÖNT. det är ganska tomt på väggarna just nu.
Nä, nu ska jag fortsätta damsuga :)

Tjabaaa!

har matte just nu, skit boooooring ! Lite pinsamt, jag sov genom hela svenska lektionen. Vaknade 10 min innan vi slutade. :p

Funderar på att skippa historien idag. så jag slutar kl 12 istället för kl 3 :)

För i å färghelgen när jessica va på hotelle så small henne knä sönder (?).
Hon kan inte gå på det längre, och hon ska på stan a håret idag och jag ska köpa jackan jag pratade om förut. (tror att jag ska köpa en svart, å inte en röd. vad tror ni)

SÅ vi ska fara till ICA MAXI och "låna" en rullstol så jag kan skjutsa henne i den på stan senare ;)
haha, vad tror ni om det? ska ta ett kort på det sen ! asg..

Förresten, just innan jag skulle lägga mig igår så gick jag in å kollade på FELSMS.COM.
Haha, låg å asgarva i soffan för mig själv. så jag kunde inte sova förns halv 2.


Till: Milla
Sms: Det verkar som Milla fått en elefant snabel i fittan.. Jag får fan plats med hela knytnäven där nere. Haha, stackars lilla slampa. Ps. Säg inget åt henne, hon bjuder mig till Mallorca i helgen. Puss!
Svar: Omg.. Glöm resan, HORA!

Förklaring: Lite fel blev det när jag var för snabb i fingrarna, men hon förkänade det, på sätt och viss.

Till: Min fru
Sms: Åkte just hemifån, kan knappt längta efter att få knulla dig. ;);) Puss!
Svar: Hoppas att du skämtar. Annars har du tur om du lever imorrn.

Förklaring: Skulle till en kvinna på jobbet som jag hade legat med några gånger.

Till: Mamma
Sms: Lånade mammas dildo nyss, fyfan asså du måste pröva! Om du kommer över nu så kan du få låna den. :):)
Svar: Jag har ingen dildo, måste vara pappas.

Förklaring: Skulle skicka till en kompis men det kom lite fel..

Finns tusentals skit roliga.

Dagens!



Kläder.
byxor- Lindex
Linne- Bikbok
t-shirt- H&M
Tröja- H&M

Ringen kommer också från h&m, visst är den snygg ? jag älskar den!

Sweet dreams

har nyss ätit 3 bullar så nu ska jag lägga mig, mätt å belåten. undra om man tar sig upp halv 7 i morgon ? i hope so! får inte försova mig. Godnatt :)

På lördag är det loppis på folketshus, mamma hade bokat bord. så nu ska alla gammla kläder bort! Hoppas någon köper dom, invandrarna behöver säkert billiga kläder ;-)

miss you

:) Puss ♥

Trött

Tvätt tvätt tvätt..

Har tvättat sen kl 5 idag! sitter och väntar på den sista maskinen sen ska jag packa inför helgen och sen tänkte jag duscha.  kanske lägga mig i tid idag? känndes som en smart ide.

Höst i umeå


kort sen förra året

Godmorgon

Sitter i soffan och sjunger hallelujah :) Har nyss vaknat, börjar kl 11.05 idag så jag tar 10.53 bussen till skolan. Hoppas jag hinner ! de tar 7 min med bussen? Hmm. vi får väl se :)

Fast jag har ingen lust att gå ut, det är Regnigt å jävligt ute. har inger paraflax heller?  och det blåser sjukt mycket, så paraplyut hade säkert blåst bort endå.

Berättade jag vad som hände förra skolåret? När jag och Frida bodde på Teg?

Iaf var det ju så här att jag hade glömt mitt "regnställ" på skolan. Och det regnade och blåste som satan ute. ( jag hade inget busskort då, så jag tog cykeln) och etfersom jag inte hade några bra ytterkläder hemma så tänkte jag cykla med paraplyet. Men det var INTE någon bra ide, för det blev ju vind i paraplyet så jag cyklade rakt in i en buske. Skit pinsamt var det! när jag drog ut cykeln ur busken var den full av löv över allt :(


Nu ska jag springa å klä mig å borsta tänderna så jag hinner med bussen.

I Miss u honey! so bad.

Ge mig sommar igen


snygg blomma o lillebror


Bild bomb med party bilder



Från studenten 2010

namn?

vi ska hämta den till veckan :) men vad ska han heta? Philip William Ernst Fredrik? ingen som har ett bra förslag?

beslutsångest

röd el svart?

EVEREST W DOWN PARKA F10 BLACKEVEREST W DOWN PARKA F10 BLACK

orkar inte skriva längre, så idag blir det bara en bild.


Yeeee

Coolt att vi ska ha en bild-lektion med en Kines som har en tolk. vi ska tydligen måla tigrar?

...

hmm, är det bara min blogg som ha strula i veckan? Har skrivit flera inlägg men alla verkar ha försvunnit!

Klippte mig igår! blev jätte nöjd, men min kamera sladd som jag nyss hittat har slutat funka? Så jag kan inte lägga ut några kort. Har redan bokat en ny klipp tid, den 16e december, och de påminde mig om att det är faktiskt snart jul! Det är bara 12 veckor kvar till julafton? Sjukt vad tiden går fort.

 Och höst lovet är om 4 veckor. Pappa och jag funderar eventuellt på att åka till London ett par dagar då. Pappa hade någon kompis där som han också ville träffa, och han hade tydligen gjort massa filmmusik. Bland annat till Harrypotter. När jag var liten skickade han en Harrypotter keps med Daniel Radcliffes autograf! De tyckte jag var skit häftigt då. Haha.

Anneli Jenny och Frida kommer hit idag! Awsome, de kommer bli skoj. Jag tror att dom stannar tills lördag, och då följer jag med hem.
Å Frida ska skjutsa mig å hämta ikea hyllan. Så får vi se om jag försöker få ihop den ikväll ;p 

Ursss... Gunnel ringde i morse och sa att Mormor hade ramlat på baksidan av vårat hus. Hennes fot hade tydligen varit aldelles sladdrig och hon kunde inte stå eller gå på den så mormor hade krypit från baksidan och in till vårt hus där hon hade ringt Gunnel. För hon hade glömt mobilen hemma. Ambulansen skulle komma å hämt henne. Hoppas det inte är något allvarligt. så nu väntar jag bara på att Gunnel ska ringa och säga hur det gick.. Stackars Mormor!

 Nu börjar handledningen, skriver sen.