Ingen blogglust alls längre så idag blir det bara musik.


Somewhere In Brooklyn lyrics

Hmm..

Äntligen är skolarbetet klart! Nu ska man bara öva så jag kan det utantill tills på tisdag ;p

HarryPotter va jätte bra! Lite segt att se så sent, höll fan på somna!

Känner mig jätte duktig, bestämde mig för att sluta röka. Och nu har jag inte rökt på två hela dagar. och en halv dag. sist jag rökte var i tisdags kl 4.. Fast jag är sjuuuukt röksugen hela tiden. Känns inte som att jag kommer klara av helgen! Skulle vilja ha ett mål, typ.. Om jag slutar röka ska jag unna mig något. men vad? Svårt, kommer ioförsig spara rätt mycke pengar så jag skulle ju kunna köpa något, eller göra något kul för dom. men vadåååå?? Förslag till bra "morötter" så att man har något att se fram emot.

Nä nu blire sängen, ha inte hunnit packa så jag måste väl kliva upp kl 6 om jag ska hinna duscha också. Suuuuck. Tur jag fick sovmorgon till halv 10 idag :) Men imorn börja jag 08.25 som vanligt..

Bio

Nu ska vi kolla på Bio ! Den nya harrypotter. Hoppas den är bra! :D

känner mig duktig, har strax skrivit klart till redovisningen på tisdag. Om häxor. Spännande :)

H&M

Är sugen på handla, synd jag inte kan betala via internet med mitt kort eftersom jag inte är 18 än.. Men om 6 månader då ******! haha :) Då blire dyrt, eller kanske ska säga dyrare! :p




Vill ha till jul från HM.


Underbart.



Det här var inte igår ;)

Lördag-Företagsgala

Den va jätte rolig! Blev dock lite för mycket tequila på kvällen.. Eller väldigt för mycke. Hej minnesluckor! Det var jätte hemskt att vakna helt själv i sängen dagen efter! Huvvaaa.. Men då som tur va skulle Nadja sova på soffan så jag var inte helt själv. men när jag kommer till tv-tummet så är inte Nadja heller där. Så jag ringer till Nadja, och jag hade tydligen försvunnit på kvällen? Hade gått ut och rökt och sen var jag tydligen borta, skorna hade stått kvar i hallen så jag hade inte farit ut iaf. Dom leta i hela huset och dom hittade mig inte? :p Så Nadja och A for hem.

Vaknade halv 9 på söndagmorgon och jag mådde jätte konstigt, inte dåligt. Typ dagen efter ångest eller något? kan inte förklara känslan. men hur som hellst så bestämmde jag mig för att gå hem till A, fast när jag kommer dit så var han inte hemma.. hhaha, skit drygt. han sovde i laxbäcken med Anton.

Så då var det bara att tralla vidare...


Mitt lilla busfrö!


Köket i Vilhelmina

Här är ett par kort Frida tog hemma i köket i helgen.
Och en bild på vårt nya köksbord som jag skrev om förut :)




KRAM i lera



Så här ser bokstäverna ut just nu, spännande att se när dom är helt färdiga. Dom är drygt 1.5 dm :)


Skolan

Är på skolan, vi har form just nu. då får man hålla på med lera. och idag fick vi göra vad vi ville.
Ville köpa vita träbokstäver med ordet KRAM. Men då prövade jag göra bokstäverna i lera och det blev faktiskt jätte bra! Spännande att se hur de blir när dom blivit brända och glaserade.

Nu slutar vi om en kvart. tänkte åka hem och laga mig någon mat och sen fortsätta måla mina speglar till köket.

barn å företagsgala

Bebisen var jätte fin! och hon luktade jätte gott. :) önsakr mig ett barn i julklapp. någon som vill bli av med ett ? ring mig i så fall .

nu blir det företags gala! Hoppas de bli kul.


storuman

Storuman nästa! jag nadja å frida tar en dags tripp till storuman för att hälsa på Marta med lill bebisen. Gud va mysigt :)

Vilda.

är hemma i villis nu och det är jätte skönt!
Eddie har vuxit, fast inte alls så mycket sióm jag trodde han gjort. Tur de ;) Nu håller vi på att stor-röjja hemma så nu är de verkligen KAOS! men nu håller jag Nadja och Mamma på ordna upp det :) Igår skruvade vi ihop vårat nya köksbord och det blev verkligen jätte bra!
StolWilma
Så ser bordet ut fast det är en mörkbrun skiva istället för denna fula färg. haha.
Tänkte lägga upp bilder från denna veckan när jag kommer tillbaka till umeå på söndag. Btw, känns jobbigt att åka på söndag men jag har enb redovisning på måndag morgon som jag inte kan missa. Jag ville stanna tills på Måndag morgon och få en kväll till med den bästa. ♥ Men icket !


Älskar låten!


Hos jessica

Är hemma hos Jessica nu och vi väntar bara på att hennes syster ska bli färdig med vad hon nu gör.. Sen åker vi hem till vildavillis ! det ska bli såååå skönt att få vara hemma en hel vecka, speciellt då vi nyss haft lov. Awsomeeee!  Förstår inte att ni orkar läsa allt trams jag skriver ? haha :)

Har färgat håret på jessica, hon blev snygg som vanligt !

Nu vill jag hem, har jätte hemlängtan..
Råkade trycka på nått så allt blev jätte stort? :o ha ingen aning om hur jag får tillbaka det som innan. Jävla jessicas dator..


natt humor

vi gjorde ett "privat" träd, och vi har snart kopplat in hela vilhelmina i det ! Hahaha.
plus åsele+dorotea mm.. Fan va kul. och läskigt..

Skönt att vara hemma i umeå med jessica igen!
och imorn åker vi till vilda villis efter jag slutar. Är i princip ledig hela veckan.
 Skönt ! gick ju bara på Måndag å Onsdag. så ja orkar inte stanna i ume för att gå skola en dag ?

Sitter ooch dricker en kopp te och funderar på sängen, slutar trors allt kl halv 5 i morgon. Mindre kul 1 fast då är jag hemma restan av veckan så det jämnar väl ut sig.

det ska bli jätte kul att träffa Eddie i morgon! Hoppas han inte vuxit allt för mycke.
vill att han alltid ska vara liten :)


Nattiii


Umeå

Har packat färdigt det sista nu :) ska bara fika lite och sen åker vi ut tll flygplatsen. Är hemma i umeå kring 2 tror jag. Awsomeeee ! och på måndag blir det villis heeeeela veckan :D Lovelyyy

Såhär skär vi pumpa i våran familj!



Visst blev den häftig ! tycker den blev skit fräck :b




Sen gjorde vi en liten också, fast den blev inte lika fräck.



Hugo och Carl hadde klätt ut sig själva !

Igår.

I skogen påväg till bussen! Vi åkte in till stan för att se på Bio. Sammys äventyr i 3D. dock en barnfilm, fast jag tycker att den var bra :) Sköldpaddorna var jäätte söta!




Snygg kille i 3D brillor! Vilken livsnjutare!♥




.


BÄST!

Måste bara påpeka att en av mina bästa vänner gjorde ett jävligt bra jobb!

GRATTIS TILL KÖRKORTET FRIDA! I LOVE YOUUUUUUUUUUU!




Lovar att skriva om London, och lägga upp en massa bilder senare. kanske ikväll, har ingen lust just nu. Kan iaf säga att London var AWSOME!