helt död..

Klev upp 5 i morse för att åka till umeå. Frida följde också med :) Så i morse mötte vi Jessica och sen tog vi en frukost/lunch på Waynes, bra start på dagen! sen gick vi på stan, både frida å jessica handla lite allt möjligt. och jag köpte en jätt snygg kjol på HM.

 och förrsten, jag köpte en halsduk igår i lycksele, och jag har redan tappat bort den :s
fast då köpte jag en til idag, så de gjorde väl inget. lite tråkigt dock.


HEJDååå

less

är svårt less på lycksele nu! satt på lassa tills 11. sen gick jag hela vägen till dollar ! och dollar är skit tråkigt. dom har ju gjort om och halva affären är ju tom ! inge vidare trevligt. sen gick jag till stan, om man ens kan kalla det för stan? efter 15 min hade jag kollat i alla affärer där så nu sitter jag på bussstationen och måste vänta tills halv 3 då bussen går. OVÄRD DAG!

Suck..

sitter på lasarettet i lycksele nu och är sjukt less ! det tog 10 min på sjukan, så jag åkte hit i onödan!! och bussen till villis går inte förns halv 3. SUCK!! vad ska jag göra nu? kanske gå en sväng på dollar? fast jag orkar inte gå. men måste ju göra något för att få timmarna att gå. och sen kan jag gå på "stan" en sväng. där det finns typ 3 affärer och kolla i. Åhee, jag orkar inte det här. JAG VILL HEM!

Converse säljes.

ska lägga ut dessa på tradera, dom ligger ju annars bara hemma. Någon som är intresserad av att köpa?

RÖDA låga CONVERSE all star chuck taylor 37-38 (Uk 5) endast prövade!!!

Söndag

Lycksele och sjukan i morgon! fan va dryyyyyyygggt!!!!!!! jag har ingen lust att sätta mig på bussen kl 7 på morgonen... men men, tur är väl de för då kan jag sova hemma inatt och på måndag till tisdag också :)

Igår var helt sjukt, jag fattar inte hur jag kunde bli så fruktansvärt full! iaf så sov jag borta igår, jag somna halv 8 på morgonen! och halv 9 ringer mormor och säger att hon blivit ute-låst och har nycklarna inne hos oss.. Så det var bara att kliva upp ocg gå hem, var nere vid OK så det var inte det skönaste jag gjort på länge kan jag lova.

Så idag har jag ätit lunch med mormor på hotellet, fick knappt ner en halv kyckling! har legat i soffan hela dagen och sovit fån å till. ska nog dra en till powernap och sen laga lite mat.

Pusss

fredag,lördag

Blev inge hund bilder igår. men det kommer i veckan! och nu har jag hittat min kamera-sladd så nu äntligen kan jag lägga upp nå bilder! :)

idag är det lördag och snart blire kalas på volgsjövägen3! Awsome. jag Lotta linda å frida. haha.


Godnatt 23:33

hade tänk lägga mig i tid ikväll! så att jag orkar med helgen, för det lär knappast bli mycket sömn då :)
måste kliva upp iaf halv7 imorn. Har inte orkat packa färdigt. så det är lite små-göra i morgon bitti!

 nu är iaf mamma thomas jesper å jimmie i umeå, dom kom så sent så vi han inte träffas. :) Hoppas dom har 10 härliga dagar i tyskland!

Just det, har jag berättat att i var och kollade på hundvalpar förra helgen? små halv-pudlar. jätte söta!
så nu har mamma bestämmt sig för att ta en, en svart hane som är ganska slät hårig. inte så super krullig som dom brukar vara. Åhhh., jag är super glad !! vad mysigt, jag har aldrig haft hund. inte mamma heller så jag hoppas det går bra :) vi får väl gå hund kurser och sånt.

Men vi har namn-fight. vad fan ska den heta? mamma vill ha så töntiga namn! jag vill typ att den ska heta Fredrik, eller kanske Ernst? någon som har nått bra förslag som inte är så hundigt?

jag har bilder på mobilen. kan ta å ladda upp i morgon :)

GODNATT! PUSS ♥


Time for plättar !

har nyss gjort en stor sats med plättar, eller har bara gjort smeten. och vet ni vad jag kommer på? jag har inget plätt-gärn!! så jag får försöka göra plättar i pannkaksgärnet :p de funka nog också.

På söndag då jag åker tillbaka till umeå igen ska jag sno mammas plätt-gärn! hon kommer inte märka det ;)
Jag snodde ju thomas pannkaksgärn :p som hade köpt enbart till hans pannkakor. Så han gatt köpa ett nytt ;-) KUNG!

jag håller också på måla om mitt köksbord, jag har ju målat det vitt förut men sen flytten i sommras så är det ju typ grönt. så i morse då jag måla första varvet stog jag i natt-linne å måla! tur ingen såg mig, hehe.


Help me

Slutar halv 4 idag! drygt.. Då ska jag ringa Kent och sen ska vi fara på DHL och hämta pappas paket med EXPEDIT hyllan! Underbart med ny tv-möbel. fast frågan är ju bara hur jag ska kunna få ihop den all by my self? Hjälp sökes...!!


pappa köpte ju lådor till hålen men har råkade köpa svarta istället för vita? :s Hoppas det inte ser helt tokigt ut, för på min lilla expedit-hylla så har jag vita lådor -.-


Thomas och mamma kommer till umeå idag för imorgon åker dom med flyget till Tyskland och är där 10 dagar. Jag är avis! Fast jag har ju redan varit i tyskland två gånger i år :)

Nu har vi fika paus från lektionen, ska ner å köpa Goooodis ;> MUMS.,

Pusspådig.

Muuusik

Älskar Ane Bruns röst! det här är några av låtarna som ligger på min mys-lista på spotify!


Time for bed !

utgång i helgen?• Yes ofc, måste ju ha min nya klänning ; )

men nu blir det den efterlängtade sänge. Puss och kram! ♥

Stan

Idag blev det lite shopping!

Hittade ett par mörk-blåa jeans på HM. jag hade världens beslutångest om jag skulle köpa mörka eller ljusa jeans.. jag funderar på att gå och byta imorgon. vill nog hellre ha ljusare? ;s

Och jag hittade en klänning på Gina! det var svart spets upp-till och från midjan och ner så var den svart och lite "volang" aktig. svårt att förklara! men med ett par snygga pumps och en kort kavaj kommer den se skit bra ut. det dryga är att den måste strykas!


Serier

Här är en hemsida som man kan kolla på ALLA serier som finns. Det är en skit bra sida, jag använder den jämnt! och då menar ja varie dag, har tex sett 6 säsonger av one tree hill ENBART under lektionerna...

http://www.free-tv-video-online.info/internet/

Nu har jag ide och kultur historia. SUCK.  slutar iaf om en kvart och då ska jag springa en sväng på stan hade jag tänkt :)

Puss E

Sept. 22, 2010

Godmorgon alla typ 20 läsare ! :D Hahaha.

Solen skiner i Umeå, det känns riktigt höst-mysigt! Idag ska jag nog ta på mig tigths och någon mysig klänning, och en jätte stor halsduk mysiga sockar och ett par uggs! och dom oblikatoriska skin handskarna. För det börjar bli sviiiiin kallt om händerna. Och näsan !

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och kikar på vakna med the voice. awsome, det är skit roligt :)
pappa åkte också hem till göteborg imorse vi halv 8.

Har haft t vå härliga kvällar med pappsen nu, igår gick vi å såg på bio. Vi såg Inception. ( jag har skrivit om den förut) och det var SKIT BRA! det var en av dom bästa filmer jag sett, iaf Lätt på tpp 5-listan!
Den handlade om drömmar, dom skapa egna drömmar och dom åkte runt i olikas drömmar och gjorde uppdrag typ.. Sen åkte dom in först i drömmen, sen drömmde dom i drömmen, och sen drömmde dom i drömmen igen. alltså 3 steg.  AWSOME FILM! ni MÅSTE se den !!!

Nu börjar jag snart kl 10. Drygt som fan.. jag vill sova!


Besök !

Får besök från pappa idag, han kommer med halv 7 flyget. Så nu ska jag hoppa in i duschen för kl 7 ska vi mötas på stan, och sen blir det god mat på Se hela bildenOlearys!

.han stannar tills på onsdag kväll tror jag.
Har iaf städa lägenheten idag igen. Jag förstår faktiskt inte hur det blir så mycket grejer över allt! Eller jag tycker det är mycket grjer såfort det ligger nått på golve över huvud taget så jag tror nog att jag är ganska kinkig! Men vem vill bo i massa rat? inte jag iaf.. tror vissa andra inte bryr sig !

Duschen nästa! HEEJJJSJSS

Till den bästaste av alla bra

Frida forsberg, saknar dig grymt mycket och du är den bästa av alla bästaste!♥

Shopping

Gick på stan en sväng idag :) Fick med mig två nya linnen, ett med ganska häftig rygg! sen köpte jag tre nya nagellack från depend, det var 3 för 2 på KICKS. Sen hittade jag ett mys linne som va jätte gulligt med ljusrosa rosor och spets!



Just nu sitter jag och helena och asgarvar i soffan till idol! HAHAHAHA, asså jag älskar Afrikanen, jävlar vad han ta i då han sjunger. hahahah..
Å nu sitter vi å äter glass :) MMMmmmm..

sitter med myskläderna på, å va tyck ni om min snyggaste tröja? Karro tvingade mig att köpa den för typ 2 år sen på hms barnavdelning. fast det var på ett vilkor, att hon köpte med bambi!! Haha, oj vad jag saknar henne!
"you are my sunshine"

Onsdag

Sitter och målar naglarna ; ) Och otroligt sugen på baka! men jag har inga ägg! kan någon fara å handla åt mig?

Huf FAN funka en sån där timer ? ;s som man he på lamprona så man slipper släcka och tända dom på kvällen?

Försov mig !

Suck, klev upp 10 i 10 och tyckte att jag hade klivit upp i tid. fast jag började kl 10. SÅåå, nu sitter jag hemma, ska dricka lite tee och sen ska jag locka håret. För nu börjar jag ju inte förns efter lunch.

Jag tror jag håller på bli sjuk, i hope not ! det skulle vara drygt :)

Hade tänkt åka hem till vilda villis på fredag vid 12. Fast då tänker jag skita i idrotten på fredag morgon och åka hem på torsdag vid 12 efter engelskan. Awsome ! då får jag nästan 4 dagar hemma. Underbart.

Idag är bästa Moster Gunnel i Umeå så jag hoppas att jag hinner träffa henne innan hon far hem igen :) Hoppas hon åker förbi och kollar lägenheten också, hon har ju inte sett den en ! 

Nu väntar Locktongen och tevattnet är färdigt.

Puss!

Hemmafru Emma

Ahaaa, iag känner jag mig som en hemmafru! håller på tvätta och städa, och har nyss lagat mat och diskat.. !
Kommer aaaaldrig få lägga mig innan jag tvätta o städa färdigt. det måste ju damsugas skuras damtorkas byta sängkläder hänga ut alla kuddar och täcken. De ta fan aldrig slut, och de värsta är. att jag måste göra det igen nästa vecka ;b


Lite efter..

Nu äre bloggtorka ! det är så tråkigt då jag inte kan lägga up några bilder !

Hadde iaf en jätte trevlig helg! På fredagen blev det först mys hemma med tacos, och efter maten kom Frida på besök.
Sen for vi ut och ragga en sväng me Kenny Löbbe och Joel :) Mycket trevligt. Senare på kvällen åkte vi hem till mig pch spelade familje geni. Jag känner mig inte precis allmänbildad. men hur ofta är det man vet tex vem som var USAs bästa fotbollsspelare 1987? ;S Löbbe vann iaf, han kunde typ.. alla frågor !


På lördagen fyllde mormor 79 år ! fattar inte att hon är så gammal! Fast hon är ju typ 60 i kroppen så det är bra att hon är pigg:)


På kvällen blev det utgång med Frida Lotta å Linda mfl., Och stackars Johan fick köra...! haha, han fick nog höra ett å annat. Fast jag tror han gillare. :b Hade tänkt följa med dom på krogen men det var typ 2 st där så jag ragga med Johan istället. Vilket var mycket smart, med tanke på att det blev invandrar bråk där senare på kvällen, det hade tydligen varit flygande glasflaskor och allt möjligt galet.

på söndagen åkte vi ut till Kroken där Tobbes mormor har sitt hus. Och var det fullt hus kan jag lova, eftersom det är älgjackt.
Fick också träffa min Älskade Rasmus! gud som jag har saknat honnom, å han va ganska glad å se mig också tror jag : )  Han måste vara det sötast och bästa som finns. Fast snacka om bestämd kille, envis som in i bängen. nu "kan han ju själv" ! haha det är ganska kul. Här är ett par bilder :) fast det var längesen dom var tagna. nu har han ju vuxit JÄTTE mycket.
 


Godmorgon

Ledig idag, underbaart ! dock blev jag väckt kl 10 av att dom i lägenheten över borrade minst 10 hål i väggen. det känndes som om dom borrade i mitt öra typ... Inte så roligt..

Men nu ska jag iallafall ut på stan ! eller hadde bara tänkt åka bort till obs på ersboda. där har dom ju lite affärer. länge sen jag var där och de ta ju bara 10 min att gå. Hoppas jag hittar ? har aldrig gått dit än :p
Jag vill jätte gärna ha en päls jacka. typ en äkta, hellst ljusgrå/grå. ( en smidig, inget sånt där jätte as!) Så jag hade tänkt att kika på Myrorna? för på sånna ställen borde det ju finnas, Hoppas jag hittar någon :)

Igår fyllde ju jens 20! Så Thomas Mamma och Jesper kom från vilhelmina. :) Vi hade en jätte mysig kväll med mycke skratt och vi åt helt klart den godaste maten på Great eastern ! vi åt den mongoliska buffen. super gott ! det reckomenderar jag stark att prova.
Jens fick en jätte snygg skjorta, i verklignheten ser det ut som jeans tyg. Den hittade jag iaf på HM. tror han blev jätte nöjd :)


Nu ska jag kila iväg :) hittade även kläder åt mig själv men de få ni se ikväll-

Snygga bruds på BBQ


Godeftermiddag,

Imorn bär det iväg till ikea :D LÄNGTAR LÄNGTAR ! Lär inte handla så mycket endå men lite ska jag nog få med hem. Henrik ville ha nå hyllor och lite andra möbler. hoppas det ryms i bilen bara :)

jag ska bara små handla, sen finns ju Birsta köpcentret brevid.. så de bli nog lite nya kläder också. I hope so!

jag hatar att jag inte hittat kamera sladden ! så jag kan fortfarande inte lägga in bilder. Vilket är väldigt tråkigt.

Ikväll funderade vi på bio? fanns ju en ny film som lät ganska bra. eller ? Inception

Hmmmhhm

Hmmmm.. vill göra nå kul, kanske ska jag färga håret brunt igen ? ;p Är lesss på de blonda nu

Bild bomb


en räddare i nöden

om man har tråkigt !

På denna hemsidan finns ALLA serier. alltså allt finns. just nu kollar jag på one tree hill ;p är snart på säsong 4. Awsome ! förut kollade jag på Gossip girls, som måste vara det BÄSTA programmet som finns.

Vad är finns det mer för serier som verkligen är jätte bra?


Killarna i Gossip girls är äckligt snygga också. Helst Chuck Bass! (första)
chace_crawford2.jpg chace crawford 1 image by ohkulala Jag tror att jag är kär. Mummss


och om jag skulle gillat tjejer så skulle jag nog varit kär i Blake lively som spelar serena i serien ;p


Fan va obehagligt

Astral Projektion, att lämna kroppen

Vad är Astral projektion? Visst, jag kan förklara detta på ett akdemiskt och lärt sätt, men för nybörjare så är det viktigt att man börjar med att definera grunden för astral projektion, och vad det är för något. För det första så måste vi klargöra, något som ni senare kommer att märka, att astral projektion är ett praktiskt-utövande. 

Det finns ett flertal sätt som vi kan se på och definera astral projektion, men den absoluta grunden, är att det är efarenhet, en speciell typ av erfarenhet. Hur man än ser på det så är astral projektion ett annat tillstånd av medvetandet.

Vad menas med "ett annat tillstånd av medvetandet"? Jo, det är ett tillstånd av medvetandet som inte är av vårt normala vakna tillstånd...

"En fortsättning av texten kommer i ett nytt inlägg senare i veckan"


I brist av tid så lägger jag upp texten nedan, den innehåller teoretiska fel, men som sagt så är astral projektion praktiskt, och om vi just koncentrerar oss på det praktiska så fungerar den okej.

"Steg 1. 
Slappna av i kroppen. Förmågan att slappna av är mycket nödvändig och mycket viktig. Och det är viktigt att vara absolut stilla med kroppen. Ryggen är den bästa sovställningen för maximal avslappning, så välj en bekväm ställning på rygg och ligg kvar just så. Ett faktum är att ju mer du rör dig desto längre tid tar det att få kroppen att somna in. Själva avslappningen är ett stort steg mot att ha en Astralresa (Detta inkluderar både fysisk och mental avslappning. Gradvis muskelspänning i kombination med muskelavslappning vet man fungerar mycket väl). 

Ett tips är att röra dig så mycket du önskar tills du börjar känna dig trött, först då kan du börja med att välja en så bekväm ställning som möjligt på rygg och ligga kvar just så. 

Steg 2. 
Försök tänka att med varje nytt andetag så sjunker du närmare och närmare sömn, kroppen blir hela tiden mer och mer avslappnad efter varje nytt andetag. Efter ett tag har du inträtt gränsen till sömn. Detta är känt som det hypnotiska stadiet. För att nå hit är det känt bästa sättet att koncentrera sig på andningen. Men också att att räkna 1,2,3... (osv.) är väl använt. Huvudsaken är att du koncentrerar dig på något. Knepet är att betrakta och lyssna passivt till alla fenomen som dyker upp, medan du hela tiden koncentrerar dig på din andning eller tal. I detta hypnotiska stadie så ser man ofta bilder, möjligtvis också färger eller olika former. Betrakta dessa bilder passivt, samtidigt som du koncentrerar dig på din andning (eller tal), detta hjälper dig att stanna kvar på gränsen till sömn. ( Detta kallas A stadiet ). 
Du kan också få höra, se eller vara med om väldigt speciella eller annorlunda ljud, syner eller upplevelser under hela denna tid och framåt. Många fenomen kan uppkommas. 

Steg 3. 
Gör absolut inget för en stund, titta genom dina stängda ögon in i mörkret som uppkommer efter det hypnotiska stadiet framför dig, efter en stund upptäcker du små ljuspunkter. Dessa är helt enkelt neutrala urladdningar. Ignorera dem för de har ingen specifik effekt. När sedan dessa avtar, har du kommit in i ( B stadiet ). Härifrån måste du tränga ännu djupare in i avslappningsstadiet. ( C stadiet ). Detta stadie är så avslappnat att du mister ditt medvetande om kroppen och dina sinnens närvaro. Du befinner dig i nästan som i ett tomrum i vilken den enda källan för stimulering är dina egna tankar. 

Steg 4. 
Träd in i vibrationsstadiet. Detta uppkommer efter det så kallade tomrummet. De kan kännas som små darrningar eller elektriska pulser som skjuts genom kroppen. Orsaken till detta mysterie, tros vara att en stor mängd energi laddas upp i astralkroppen när den skall lämna den fysiska kroppen. 

Steg 5. 
Lär dig att kontrollera vibrationsstadiet. Öva dig genom att pressa in dem i ditt huvud, vidare ned till dina tår, och låt dem söka sig ut i hela kroppen. För att åstadkomma denna vågeffekt, koncentrera dig på vibrationerna och låt dem mentalt gå i vågor från ditt huvud, ned genom hela kroppen. När du väl har kontroll över detta vibrationsstadie är du redo att lämna kroppen. 
Om du nu inte kan lämna kroppen direkt efter vibrationsstadiet så kan det bero på många olika saker, vissa personer måste invänta på en så kallad ”startsignal” efter vibrationstadiet, som betyder att nu går det bra att lämna kroppen. Startsignalen är personlig och är alltid ett sorts ljud, ljudet kan manifesteras på många olika sätt, såsom ett knäpp, en hög gäll ton eller ett sorts klick, otalet många varianter existerar. Om du fortfarande inte kan lämna kroppen efter detta vibrationsstadie så kan det också bero på en – om inte medveten så undermedveten rädsla - för att släppa kroppen eller för det okända.. Men kom ihåg att det inte finns något att vara rädd över. Kom också ihåg att alla har inte en så kallad startsignal utan vissa kan lämna kroppen direkt efter vibrationsstadiet. Du lär dig eftersom du blir mer och mer erfaren. 
Tänk på att vibrationsstatiet är det sista stadiet så alltså kan du vara så gott som säker på att när du nått ända hit så är du antingen mycket nära eller redan där! 

Steg 6. 
Så nu är det alltså dags att frigöra dig själv från kroppen. Jag föreslår två metoder till detta, den ena metoden att gå ut ur sin kropp, är att göra som följer: Tänk dig att du blir lättare och lättare efter att du nått vibrationsstadiet. Tänk på hur skönt det skulle vara att sväva uppåt. Håll kvar dessa tankar till varje pris och låt inga andra tankar störa dig på något vis. En utanför kroppen upplevelse kommer nu helt naturligt att framträda. 
Den andra metoden kallas ”Rotations metoden” eller ”Roll-Out”. När du uppnått vibrationsstadiet, försök då att rulla runt ungefär som när du vänder dig i sängen, (försök att inte rulla runt fysiskt). Försök att vrida dig över i din andra kropp, (Astralkroppen) ut ur din fysiska kropp, i detta ögonblick befinner du dig utanför kroppen, men vid sidan av den. Tänk dig sedan att du svävar uppåt ovanför din kropp. Förslagsvis börjar du med den första metoden, som kanske är enklast, men båda metoderna anses lika effektiva. 
Var beredd på att det kan ta lång tid att öva upp sin koncentration tillräckligt väl för att klara av att hålla sig vaken hela processen igenom. Men om det såväl skulle ta en halv livstid så skulle det med all rätt vara värt det. Fördelarna är för långa och för mycket för att gå igenom här. Det kan således verka svårt och kräva mycken tid för att uppnå en Astralresa. Men ha då i åtanke att endast efter att du klarat dig igenom processen och Astralrest så kommer det att gå avsevärt mycket snabbare och lättare efter bara någon eller några gånger. Och så en tid efter det, gå ännu lättare än så. "

 


Lite av lägenheten



Så här ser det ut i lägenheten just nu! blev inga bilder på sovrummet. men det kommer ! de va för stökigt.
Vi har fortfarande inte hunnit sätta upp något på väggarna. Men det kommer ! och då får ni se det färdiga resultatet, för det saknas fortfarande grejer . kommer bli kanon då det är färdigt :)

det är jocke och theres katt som ligger i handfatet. vi är katt vakt !

Godnatt E.

nu blire One tree hill :) Puss