29 dec

Idag ska vi försöka måla om våran toalett. Undra hur det går ? vi hittar ju bara på andra saker att göra istället!

Sen ikväll ska vi bada på hotellet! :) Blir da Bloms och da lönnbergs. Hoppas A hinner komma hem till 8 så han också kan följa med!  

man kanske skulle klivit upp ur sängen? nääee, tror jag skedar vidare med Nadja isället.

träffade Simone och Ozzy igår, vilken liten sötnos han är!


( tog bilden av Simone på fb)


Jag älskar mina kusiner !

 

Vi är nog dom snyggaste som finns ? ;)


Upp&Ner

Livet är som en berg och dalbana, det går upp och det går ner!

 

haha, kan inte direkt säga att jag är på toppen nu, Fast så måste det vara ibland också. Hur ska man annars kunna uppskatta allt bra här i livet ? som min mamma alltid säger -Det finns inget ont som inte har något gott med sig. Julafton på fredag. på fredag! kan inte förstå allt allt går så fort. har ingen större julkänsla alls. Kan inte direkt påstå att jag tycker det är kul med jul. Kan vi inte skjuta upp julafton en vecka ? det hade varit awsome. Så kunde man hunnit reda upp allt som ligger å tär på en. Å ha en bekymmerslös jul.

Det kommer nog bli bra endå :) Kommer ju ha hela min underbar släkt hemma hos mig på jul! Det ska bli underbart. Älskar när det är mycket folk hemma. Jul är i princip enda gången på året vi alla är samlade. Visst träffar vi varrandra ofta. men inte alla samtidigt!

Hade hoppats på lite skoter nu under lovet. Verkar inte bli nån körning uppe i Bielite detta lov. Synd!

kanske sängen nu :) är en dag imorgon också. Jag vill att det ska vara torsdag. För nu saknar jag A hemskt mycket.

Godnatt!

Känner mig duktig.



haha. några bilder sen tyskland.



Har hunnit en del idag. Köpt lite julklappar, tömt jessicas lägenhet på grejer( bara stora saker kvar) och nu har jag nyss skrivit färdigt min svenska bok recension som vi var tvungna att göra innan jul. Kl har hunnit bli halv 1 å det är på tok för sent för att jag ska orka morgondagen. Men nu har jag iaf skrivit färdigt uppsatsen, en riktig lättnad! Nu har jag absolut ingenting jag behöver göra innan jul. om vi inte får nya upg nu men det tror jag inte vi ska få!

Pappa ringe idag å frågade vad jag önskade mig i julklapp. Svår fråga, då man var liten var det så enkelt! men nu blir det klurigare. Jag har ju allt jag behöver? dator en telefon, en kamera å tusen olika hår tångar, en fin lägenhet och massvis med kläder. så vad ska man önska sig..

det enda jag kan komma på är att jag vill tatuera en eyliner! tror knappt jag får det av pappa ;p Mamma sa att jag kunde få det när jag fyllde år. Fast jag vill bara göra där uppe!



Nu blire sängen.. SKÖNT. Hööres.

Flytta!

Sitter hemma och Jessica och vi ska tömma hennes lägenhet på grejer! sen flyttar pinglan hem till mig. Nä, ha inte tid med det här. nu blire packning! Höres :)

Sprang på stan idag förresten så nu har jag köpt Thomas julklapp, nu är det bara Nadja å Frida kvar. Skönt. fast det känns ennu skönare att jag äntligen hittat en bra julklapp till A :)


Jag är cooool



Såhär har ni aldrig sett mig. haha.

Älskar mitt hårband. eller det kanske heter Pannband (?)

Hur som haver. Jag köpte detta då jag var i London sen har mormo börjar sticka dom. dom är verkligen SKIT snygga. kan ta ett par kort på dom hon har gjort så ska ni få se. kanske blir någon av er sugen på köpa ett ? tror hon säljer dom för 80 kr/st. Inte alls dyrt med tanke på att dom tar en dag att göra. Finns massa  olia färger och man kan ju såklart beställa vilka färger man vill. Ett bra julklapps tips! Jag skulle iaf bli väldigt glad om jag fick ett i julklapp. Det är alltås min mormor, GUNWOR BLOM som gör dom. säg till om ni är intresserade! 

( tycker att dom hon gör blir mycket snyggare)
 

Här är ett kort på Frida å Nadja med deras.


Tvål & Pyssel.



Vi gjorde en massa fler också men här har ni några av dom.

Vi har haft olika doft aromer i så de luktar , Honung Kokos Vanilj Citron-mellis och Jordgubb!

4 dagar sen sist, har blivit riktigt dåligt på skriva den sista tiden.

Det går i vågor, nu under jul kommer ni antagligen inte höra från mig. Det är ju full rulle såhär i juletid! Det ska köpas julklapapr, å inte bara 1 utan typ 500 st till alla nära å kära. Jag älskar att ge bort julklappar, men börjar bli smått less nu när fantasin sviker. Alla kommer få mjuka paket i år, eller nästan alla. Mjuka paket är helt klart roligast att köpa!

Jag kom på en jätte bra julklapp till Mormor, känner mig riktigt fiffig. Jag har lekt fotografat och tagit kort på hela släkten, en på varje. Blev en del kort. Så nu har jag redigerat dom, gjort dom svart vita. Men inte HELT svartvita, utan man ser färgen väldigt svagt. sen har jag tonat kanterna i vitt. blev super bra :)

Mamma hade en massa fina vita ramar så nu kommer mormor få ett "släktträd" i julklapp. Hon kommer blir jätte glad! Sen hade jag tänkt göra en sån här bild i en större gammaldags ram å hänge brevid. eller sätta denna i mitten och bilderna runtom. Blir nog bra vilket som :)
  

Mamma

Har ställt klockan på halv sex så i morgon blir det tidig uppgång. ska nämnligen möta mamma kl 7 i stn för en hotellfrukost. inte helt fel :) ! Hon ringe nyss å sa att hon va i stan. Hon skulle tydligen till skellefteå i morgon å jobba.

Nu ska jag se på de nyaste avsnittet av gossip girl å sen måste jag sova.

Lovar att ni ska få se tvålbilderna i morgon!

PUSS


Godmorgon!

Godmorgon ! Måste bara säga att det är underbart att ha sovmorgon..!

Dricker en kopp thé just nu å kollar ut över vårt kaotiska kök. Jag å Jessica gjorde ju som sagt tvålar igår å köket är kaos idag.. Blev för sent för å städa allt igår. Lägger upp kort på tvålarna senare. dom blev jätte fina! och alla luktar jätte gott :)

Igår va vi också å handlade lite julklappar. Nu ska jag bara köpa till Thomas Nadja å Frida sen har jag köpt alla klapparna. Tok handlade paket till pojkarna på HM igår. Hoppas dom gillare !
Jag ÄLSKAR att handla julklappar. det är jätte roligt, nästan de bästa på julen. Jag ger hellre bort paket än får :)

kan inte förstå.. snart är det jullov! UNDERBART!!
kommer bli ett riktigt mys lov med dom bästa :)

Snart går bussen till Regementen.
PUSS


Ny hylla i köket..

Emil va snäll som vanligt och hjälpte mig att sätta upp listen i köket för någon vecka sen :)


SHOPPING ;)


Mys


Julklapps mys!

Jessica kom med en jätte rolig idé! Göra egna tvålar :)
Så i morgon ska vi inhandla tvålmassa, tvålfärg och tvåldoft.

Man kan göra alla möjliga tvålar, man kan i princip göra tvålar i vilken form man vill. man kan klippa sönder ett mjölk paket och hälla tvålmassa i botten så får man en kantig tvål. Jag har tex silikon formar hemma som jag använder till bakningen då jag gör mufins, så jag tänker göra halvstora runda tvålar. Tror det blir jätte fint!

Sen finns det massa saker man kan stoppa i tvålen.
 tex torkad frukt ( vi ska strax på affären och handla Citron Apelsin och Passionsfrukt ) som man torkar och stoppar i tvålen. Finns huuur mycke som hellst att "fylla" tvålen med. Man kan hälla i torkad lavendel, glitter, kaffe. Bara fantasin stopper än!

Häller man honung i tvålen får man tex en mjukgörande tvål. Fiffigt va? vilken tur att jag har honung med vaniljsmak hemma :)

Nu blire verkligen julpyssel! hade tänk göra lite jul kort ikväll. blir jag nöjd lägger jag ut bilder på tvålar och kort sen.
Färgtvål


Godmorgon!

Idag är det fredag och det innebär hemresa! Det ska bli jätte skönt att komma hem nu, känns som om det var jätte länge se jag är hemma men det är faktiskt bara två veckor. Det har varit två långa veckor, tiden går så sakta när man längtar efter något, eller någon ;)

NÄääru, kokade ägg till frukost idag. men dom blev jätte lösa :p vitan å alltihopa såg helt ofärdig ut. även efter 8 min? Tur jag hadde risifrutti i reserv.

Höööres till veckan ;)

Från london resan.


Söt lillebror.


men Urs!


PUSS